ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Vineri, 22 Septembrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Marti, 25 Mai 2010
Sesiune de informare pentru presa din regiunea Sud Muntenia
Miercuri, 26 mai 2010, Ministerul Dezvoltarii regionale si Turismului, cu sprijinul ADR Sud Muntenia,  organizeaza la Targoviste o Sesiune informare pentru presa din regiunea Sud-Muntenia.
Evenimentul  va avea loc în sala de conferinţe a Hotelului Dambovita  din Targoviste începând cu ora 11.00
Scopul acestei sesiuni este acela de a prezenta mass media din regiunea Sud Muntenia  stadiul implementării REGIO – Programul Operaţional Regional, cu detaliere pe fiecare judeţ aferent regiunii. În plus, beneficiarii unor proiecte aflate în implementare vor prezenta istoricul proiectelor pe care le derulează, pentru a descrie ciclul unui proiect de la idee la implementare.
În prima parte a sesiunii, directorul general al Autorităţii de Management a POR, dl Gabriel FRIPTU, împreună cu directorul ADR Sud Muntenia, dl Liviu Musat, vor prezenta presei evoluţia alocării fondurilor europene prin POR din ultimul an. Ulterior, în timpul unei sesiuni speciale de întrebări şi răspunsuri, jurnaliştii vor avea ocazia să discute despre proiectele din regiunea Sud Muntneia  cu experţii programului.

Evenimentul se va încheia cu un prânz de lucru, în cursul căruia vor avea loc discuţii libere între reprezentanţii Autorităţii de Management POR, beneficiarii prezenţi şi jurnalişti.
inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.