ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Luni, 23 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Marti, 20 Aprilie 2010
Licitatie publica pentru achizitie promotionale
 Licitaţie publică pentru promovarea Regio în Sud Muntenia 

În luna aprilie, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia organizează licitație deschisă pentru achiziționarea și inscripționarea de materiale promoționale Regio. Scopul organizării acestei licitații este de a contracta o firmă care să asigure furnizarea și inscripționarea obiectelor promoționale pentru Regio - Programul Operațional Regional 2007 - 2013. Achiziționarea de produse promoționale se va realiza prin proiectul „Sprijin acordat ADR Sud Muntenia/Direcţia Organism Intermediar pentru activităţile de informare şi publicitate ale Programului Operaţional Regional în anul 2010”. Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană, prin Programul Operațional Regional 2007 – 2013, Axa prioritară 6 „Asistență tehnică pentru sprijinirea implementării POR”, Domeniul major de intervenție 6.2 „Sprijinirea activităţilor de publicitate și informare privind Programul Operaţional Regional”. Bugetul estimat pentru realizarea acestor materiale promoționale este de 196.000 RON. Deschiderea ofertelor va avea loc în data de 26 aprilie, ora 10:00, la sediul Agenției, iar criteriul de atribuire va fi prețul cel mai scăzut. Obligația ofertanților este de a furniza și inscripționa materiale promoționale conform regulilor de identitate vizuală Regio.

Materialele promoționale au rolul de a informa despre stadiul implementării Programului Operațional Regional 2007 – 2013 la nivelul regiunii Sud Muntenia. Printr-o promovare adecvată a Programului Operațional Regional 2007 – 2013 se va asigura astfel transparență în utilizarea la nivel regional a fondurilor europene.

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, în calitate de Organism Intermediar pentru Regio, va realiza și distribui o serie de obiecte promoționale pentru Programul Operațional Regional. Dintre acestea amintim mape, CD-uri personalizate, bloc-notes, pungi personalizate, calendare, agende, pixuri și stilouri personalizate, suporturi cărți de vizită etc.

Documentaţia este publicată pe site-ul www.e-licitatie.ro anuntul de participare nr. 97755/09.04.2010

 

Diana NEAGU,

Expert Serviciul Comunicare

 

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.