ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Vineri, 20 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Miercuri, 20 Septembrie 2017
Seminar de informare despre accesarea fondurilor nerambursabile POR
Miercuri, 20 septembrie, la Târgoviște a avut loc seminarul de informare privind oportunitățile de finanțare din Programul Operațional Regional 2014 – 2020. Prin acest eveniment destinat reprezentanților mediului public, s-a încheiat cea de-a patra Caravană de promovare POR organizată de ADR Sud Muntenia în acest an.

Seminarul, la care au participat aproximativ 30 de reprezentanți ai unităților administrativ-teritoriale din municipiile și orașele din județul Dâmbovița, a avut ca obiectiv prezentarea condițiilor de eligibilitate pentru realizarea de investiții ce vizează reabilitarea termică a clădirilor rezidențiale și publice (P.I. 3.1 A și B), reducerea emisiilor de carbon în zonele urbane (A.P. 3, P.I. 4e, O.S. 3.2), revitalizarea orașelor (P.I. 5.2), dezvoltarea infrastructurii de turism (P.I. 7.1), precum și investiții pentru reabilitarea unităților de primiri urgențe (P.I. 8.2).

ADR Sud Muntenia, prin această sesiune de informare, a urmărit să vină în sprijinul potențialilor beneficiari publici, în nevoile lor de informare și clarificare cu privire la criteriile de eligibilitate și tipul de investiții ce pot fi realizate cu ajutorul fondurilor nerambursabile alocate regiunii noastre prin liniile de finanțare lansate în cadrul POR.

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.