ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Marti, 17 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Luni, 12 Iunie 2017
Ghidul solicitantului pentru Prioritatea de investiţii 1.1, Operațiunea B – Sprijinirea parcurilor științifice și tehnologice, în consultare publică
Astăzi, 12 iunie, s-a publicat, spre consultare publică, Ghidul solicitantului. Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul Axei 1 „Promovarea transferului tehnologic”, Prioritatea de investiții 1.1, Operațiunea B – Sprijinirea parcurilor științifice și tehnologice (PST).

Eventualele observații asupra ghidului propus se vor transmite la adresa de e-mail: regio@mdrap.ro, până în data de 27 iunie 2017, ora 17:00. La acestea se va răspunde centralizat odată cu publicarea documentului aprobat sau odată cu o nouă consultare publică a documentului menționat, dacă va fi cazul.

Nu se va răspunde punctual la solicitările transmise de către potențialii solicitanți care implică analize privind încadrarea în prevederile ghidului specific, mai exact privind respectarea criterilor de conformitate/eligibilitate. AM POR va realiza respectivele verificări numai pentru solicitanții de finanțare, ulterior deschiderii apelului de proiecte.

Ghidul, împreună cu anexele aferente pot fi consultate pe website-ul Agenției - http://regio.adrmuntenia.ro, secțiunea POR 2014-2020 > Program > Axe > Axa 1 - Transfer tehnologic, link: http://regio.adrmuntenia.ro/por_2014-2020/s1278/axa-1--transfer-tehnologic/, precum și pe site-ul programului, www.inforegio.ro.

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.