ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Marti, 17 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Joi, 08 Iunie 2017
S-a publicat Instrucțiunea nr. 43/7.06.2017, privind depunerea și verificarea Proiectului tehnic ulterior semnării contractului de finanțare
Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional a publicat ieri, 7 iunie, Instrucțiunea nr. 43, privind depunerea și verificarea proiectului tehnic ulterior semnării contractului de finanțare.

Pentru contractele încheiate, AM POR va demara procedura de modificare a contractelor de finanțare, prin notificare unilaterală, în vederea includerii obligației beneficiarului de a depune la Organismul Intermediar, acolo unde este cazul, Proiectul tehnic în vederea performării de către acesta a unei verificări similare cu cea realizată în cadrul etapei de evaluare tehnică și financiară.

Modificarea menționată se referă la forma Anexei 9 – Monitorizarea și raportarea contractelor de finanțare modificată prin Ordinul MDRAPFE nr. 3175/31.05.2017, cu privire la modificarea formei de contract anexată Ghidului general.

Instrucțiunea nr. 43 poate fi consultată pe website-ul Agenției – http://regio.adrmuntenia.ro, secțiunea POR 2014-2020 > Program > Documente > Instrucțiuni, link: http://regio.adrmuntenia.ro/por_2014-2020/s1337/documente/, precum și pe site-ul programului - www.inforegio.ro.

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.