ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Vineri, 20 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Luni, 15 Mai 2017
Consultare publică pentru Ghidul solicitantului aferent Priorității de investiţii 1.1, Operațiunea A - Sprijinirea entităților de transfer tehnologic!
Luni, 15 mai, s-a lansat în consultare publică Ghidul Solicitantului. Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul Axei 1 „Promovarea transferului tehnologic”, Prioritatea de investiții 1.1, Operațiunea A - Sprijinirea entităților de transfer tehnologic.

Eventualele observații asupra ghidului propus se vor transmite la adresa de e-mail: regio@mdrap.ro, până în data de 30 mai 2017, ora 16:00. La acestea se va răspunde centralizat odată cu publicarea documentului aprobat sau odată cu o nouă consultare publică a documentului menționat, dacă va fi cazul.

Nu se va răspunde la solicitările transmise de către potențialii solicitanți care implică analize privind încadrarea în prevederile ghidului specific, respectiv privind respectarea criterilor de conformitate/eligibilitate. AM POR va realiza respectivele verificări numai pentru solicitanții la finanțare, ulterior deschiderii apelului de proiecte.

Ghidul menționat este în curs de definitivare, urmând ca forma finală a acestuia să fie publicată odată cu finalizarea analizelor regionale privind identificarea domeniilor regionale de specializare inteligentă.

Ghidul, împreună cu anexele aferente pot fi consultate pe website-ul Agenției - http://regio.adrmuntenia.ro, secțiunea POR 2014-2020 > Program > Axe > Axa 1 - Transfer tehnologic, link: http://regio.adrmuntenia.ro/por_2014-2020/s1278/axa-1--transfer-tehnologic/, precum și pe site-ul programului, www.inforegio.ro

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.