ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Joi, 21 Septembrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Joi, 16 Martie 2017
Instrucțiunea AM POR nr. 30, privind facturarea separată a sumelor aferente actelor adiționale la contractele de achiziție publică
Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional a emis Instrucțiunea nr. 30/14.03.2017, privind facturarea separată a sumelor aferente actelor adiționale la contractele de achiziție publică.

Beneficiarii se vor asigura că, în cazurile în care există un act adițional la contractele de achiziție publică, sumele aferente acestui act adițional fie se facturează separat pentru cheltuielile efectuate aferente contractului de bază, respectiv actului adițional, fie sunt indicate pe un rând separat în cadrul aceleiași facturi respectivele cheltuieli pentru lucrări/ servicii/ produse.

Pentru cheltuielile efectuate până la data prezentei instrucțiuni, beneficiarii vor atașa la facturile ce conțin cheltuieli aferente atât contractului de bază, cât și la cele aferente actului adițional, o notă explicativă care va conține defalcarea menționată mai sus.

Instrucțiunea poate fi consultată pe website-ul nostru-  http://regio.adrmuntenia.ro, secțiunea POR 2014 – 2020 > Instrucțiuni, link: http://regio.adrmuntenia.ro/imagini/upload/instructiunea30.pdf.

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.