ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Vineri, 20 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Joi, 02 Martie 2017
S-a lansat apelul pentru scrisorile de intenție, în vederea identificării expresiilor de interes din partea potențialilor beneficiari ai Axei prioritare 1 POR
Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, în calitate de Organism Intermediar pentru implementarea Axei prioritare 1 a Programului Operațional Regional (POR), lansează metodologia pentru scrisoarea de intenție în vederea identificării expresiilor de interes din partea potențialilor beneficiari, respectiv entitățile de inovare și transfer tehnologic (EITT) și parcurile științifice, care intenționează să aplice pentru finanțare din POR – Axa prioritară 1 „Promovarea transferului tehnologic”.

Metodologia pentru completarea scrisorii de intenție este disponibilă pe website-ul Agenției, destinat exclusiv implementării POR - http://regio.adrmuntenia.ro, secțiunea Program > Axe > Axa 1 - Transfer tehnologic, link: http://regio.adrmuntenia.ro/por_2014-2020/s1278/axa-1--transfer-tehnologic/.

Cei interesați să acceseze fonduri nerambursabile POR sunt invitați să completeze și să transmită electronic Scrisorile de Intenție până în data de 17 martie 2017, către Serviciul Dezvoltare, e-mail: programe@adrmuntenia.ro, tel.: 0242/331.769, fax: 0242/313.167.

Menționăm faptul că acest apel pentru scrisorile de intenție reprezintă ultima etapă din procesul de elaborare a Documentului Cadru Regional (Concept note), care, ulterior finalizării, urmează să fie avizat de Consorțiul Regional de Inovare și aprobat de Consiliul pentru Dezvoltare Regională. După finalizarea acestei etape, se va lansa Ghidul solicitantului pentru apelul de proiecte aferent Axei prioritare 1 a POR.

 

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.