ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Vineri, 20 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Miercuri, 22 Februarie 2017
S-a publicat Ghidul specific pentru dezvoltarea incubatoarelor de afaceri (P.I. 2.1 B), în consultare publică!
Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional 2014 - 2020 a publicat astăzi, 22 februarie, spre consultare publică, Ghidul Solicitantului. Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul Priorității de investiții 2.1 „Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri” - 2.1. B - Incubatoare de afaceri.

Ghidul, împreună cu anexele aferente pot fi consultate pe website-ul Agenției - http://regio.adrmuntenia.ro/, secțiunea POR 2014-2020 > Axe > Axa 2, link: http://regio.adrmuntenia.ro/por_2014-2020/s1279/axa-2--imm/, precum și pe site-ul programului, www.inforegio.ro.

Eventualele observații și propuneri pot fi transmise la adresa: info@mdrap.ro, până în data de 21 martie. AM POR menționează că nu va formula răspunsuri individuale la solicitări de clarificare, propuneri, observații primite în baza acestei variante a Ghidului specific.

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.