ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Luni, 23 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Luni, 03 Noiembrie 2008
Ordinul pentru modificarea Procedurii privind emiterea acordului de către Inspectoratul de Stat în Construcţii " I.S.C. pentru intervenţii în timp asupra construcţiilor existente
Vă informăm faptul că a fost publicat Ordinul pentru modificarea Procedurii privind emiterea acordului de către Inspectoratul de Stat în Construcţii - I.S.C. pentru intervenţii în timp asupra construcţiilor existente, aprobată prin Ordinul ministrului dezvoltării, lucrărilor publice şi locuinţelor şi al inspectorului general de stat al Inspectoratului de Stat în Construcţii nr. 486/500/2007. Ordinul este publicat în Monitorul Oficial nr. 718/22.10.2008 şi poate fi consultat la secţiunea Programul Operational Regional / Ghidul Solicitantului de pe site-ul nostru.

 

 

Ordinul aduce modificări asupra formularului care trebuie completat pentru solicitarea acordului Inspectoratului de Stat în Construcţii (ISC), asupra modelului de acord, precum şi asupra structurilor din cadrul Inspectoratului de Stat în Construcţii la care trebuie depusă cererea-tip prin care se solicită acordul ISC pentru intervenţii în timp asupra construcţiilor existente.

 

 

 

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.