ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Marti, 17 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Marti, 20 Decembrie 2016
A fost revizuit Ghidul solicitantului pentru Prioritatea de investiții 2.1.A - Microîntreprinderi
Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a anunțat marți, 20 decembrie, că s-a revizuit Ghidul solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul apelului de proiecte nr. POR 2016/2/2.1.A, Axa prioritară 2 - Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii, Prioritatea de investiţii 2.1 „Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Revizuirea vizează următoarele modificări:

- actualizarea modelului orientativ al contractului de finanțare, ca urmare a modificării Ghidului general POR (prin Ordinul MDRAP nr. 3170/07.12.2016);

- clarificarea prevederilor referitoare la completarea cererii de finanțare, respectiv anexarea situațiilor financiare anuale.

Modificarea este relevantă în cazul cererilor de finanțare ce urmează a fi depuse în cursul lunii ianuarie 2017. Data limită până la care mai pot fi depuse proiecte a rămas neschimbată, respectiv 27.01.2017, ora 12:00.

Ghidul, cu modificările aferente pot fi consultate pe pagina de internet a ADR Sud Muntenia, link: http://regio.adrmuntenia.ro/por_2014-2020/, sau pe website-ul programului – www.inforegio.ro

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.