ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Vineri, 20 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Vineri, 04 Noiembrie 2016
S-a publicat Ghidul solicitantului pentru Prioritatea de investiții 2.2, în consultare publică
Astăzi, 4 noiembrie, Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional a publicat, pentru o nouă consultare publică, versiunea consolidată a „Ghidului Solicitantului. Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul priorității de investiții 2.2. - Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”.

Noua versiune este rezultatul analizei a aproximativ 860 de întrebări, propuneri și observații primite pe parcursul primei etape de consultări.

Eventualele observații sau comentarii la Ghid se pot transmite la adresa de e-mail: info@mdrap.ro, până în data de 11 noiembrie, ora 16:00.

Ghidul, împreună cu anexele aferente pot fi cosultate pe website-ul Agenției dedicat implementării POR - http://regio.adrmuntenia.ro, secțiunea POR 2014 – 2020 > Program > Axa 2, link: http://regio.adrmuntenia.ro/por_2014-2020/s1279/axa-2--imm/, precum și pe pagina de internet a programului – www.inforegio.ro.

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.