ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Marti, 17 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Joi, 03 Noiembrie 2016
Centralizatorul propunerilor, observațiilor și întrebărilor primite în cadrul consultării publice aferent Priorității de investiții 2.2
Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional a publicat centralizatorul întrebărilor și răspunsurilor formulate ca urmare a consultării publice privind Ghidul specific pentru Prioritatea de Investiții 2.2 „Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor” a Programului Operațional Regional 2014 - 2020.

Reamintim că AM POR a publicat, în data de în luna iulie, în consultare publică, Ghidul Solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul Axei prioritare 2 „Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.2 „Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”.

Deși perioada dedicată consultării s-a finalizat în data de 24 august, AM POR a primit, în continuare, în cadrul acestui apel de proiecte, propuneri, observații și întrebări pe marginea condițiilor de accesare a finanțării de către IMM-uri. Ca urmare, în cadrul Centralizatorului sunt incluse răspunsurile la solicitările de clarificări/observații/propuneri/întrebări primite în perioada iulie – octombrie a.c..

Centralizatorul poate fi consultat pe website-ul Agenției dedicat implementării POR - http://regio.adrmuntenia.ro, secțiunea POR 2014 – 2020 > Program > Axa 2, link: http://regio.adrmuntenia.ro/por_2014-2020/s1279/axa-2--imm/, precum și pe pagina de internet a programului – www.inforegio.ro.

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.