ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Miercuri, 20 Septembrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Marti, 27 Septembrie 2016
ADR Sud Muntenia demarează o nouă caravană de promovare POR 2014 – 2020!
Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operaţional Regional (POR), va organiza în luna octombrie o nouă caravană de promovare a oportunităților de finanțare din POR 2014 – 2020.

Această sesiune de informare are ca obiectiv creșterea gradului de conștientizare asupra oportunităților de accesare a fondurilor nerambursabile pentru investiţii ce vizează sprijinirea eficienței energetice în clădirile rezidențiale (Prioritatea de investiții 3.1, Operațiunea A) și în clădirile publice (Prioritatea de investiții 3.1, Operațiunea B – varianta draft); dezvoltarea patrimoniului natural şi cultural (Prioritatea de investiții 5.1); revitalizarea oraşelor (Prioritatea de investiții 5.2); modernizarea rețelei de drumuri județene (Prioritatea de investiții 6.1); investiții în infrastructura de turism în staţiuni balneare, climatice şi balneoclimatice (Prioritatea de investiții 7.1). Astfel, vor fi prezentate condiţiile de accesare a fondurilor nerambursabile din cadrul acestor linii de finanțare din POR 2014 – 2020, conform Ghidurilor specifice aferente.

Pentru a veni în sprijinul potențialilor beneficiari din regiunea Sud Muntenia, ADR Sud Muntenia va organiza seminarii de informare în toate județele regiunii noastre, conform calendarului de mai jos:

- 3 octombrie, ora 11:00 – municipiul Giurgiu, sediul CJ Giurgiu;

- 4 octombrie, ora 11:00 – municipiul Călărași, sediul ADR Sud Muntenia;

- 12 octombrie, ora 11:00 – municipiul Târgoviște, sediul Primăriei Municipiului Târgoviște;

- 13 octombrie, ora 11:00 – municipiul Slobozia, sediul Centrului Cultural UNESCO „Ionel Perlea”;

- 18 octombrie, ora 11:00 – municipiul Pitești, sediul CJ Argeș;

- 19 octombrie, ora 11:00 – municipiul Ploiești, sediul Centrului de afaceri multifuncţional „Lumina Verde”;

- 20 octombrie, ora 11:00 - municipiul Alexandria, sediul CJ Teleorman.

Cei interesaţi să participe la unul din evenimentele de mai sus sunt invitaţi să se înscrie prin formularul disponibil aici - https://goo.gl/forms/MJlpvQqEmuJEZVk73.

Menționăm că pe site-ul http://regio.adrmuntenia.ro, secțiunea POR 2014 – 2020 > Știri, precum și pe pagina FB a Agenției - www.facebook.com/adrsudmuntenia/ vor fi postate în timp util informații privind Caravana de promovare POR 2014 - 2020.

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.