ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Vineri, 20 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Joi, 11 August 2016
Procesul de evaluare a cererilor de finanțare depuse de microîntreprinderi în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020, suspendat până în data de 19 august
Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional a emis Instrucțiunea nr. 9/09.08.2016, prin care anunță suspendarea etapei de verificare a conformității administrative și eligibilității cererilor de finanțare depuse în cadrul apelului de proiecte POR/14/2/1/Consolidarea poziției pe piață a IMM-urilor în domeniile competitive (2.1A - Microîntreprinderi).

Măsura a fost luată ca urmare a faptului că sistemul electronic MySMIS (modulul dedicat evaluării proiectelor) nu poate asigura, în prezent, derularea în condiții corespunzătoare a etapei de verificare a conformității administrative și a eligibilității. Procesul de evaluare va fi suspendat până în data de 19 august 2016.

În această perioadă de suspendare a procesului de evaluare, aplicațiile pot fi depuse în continuare, în aceleași condiții, prezenta instrucțiune AM POR neafectând depunerea cererilor de finanțare.

 

Instrucțiunea poate fi consultată pe website-ul nostru: http://regio.adrmuntenia.ro, secțiunea POR 2014 – 2020 > Instrucțiuni, link: http://regio.adrmuntenia.ro/imagini/upload/instructiunea9.pdf.
inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.