ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Marti, 17 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Miercuri, 29 Iunie 2016
Clarificări AM POR la Ghidul solicitantului – condiţii de accesare a finanţării europene în cadrul Priorităţii de investiţii 2.1 – Microîntreprinderi
Autoritatea de Management pentru POR 2014 – 2020 a transmis spre informare o adresă prin care face cunoscute răspunsurile emise pentru o serie de observaţii şi solicitări de clarificare privind condiţiile de accesare a fondurilor nerambursabile europene disponibile prin Prioritatea de investiţii 2.1 „Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri” – apelul destinat Microîntreprinderilor. Solicitările de informare primite de AM POR vin din partea Asociaţiei Consultanţilor din România pentru Accesarea Fondurilor Europene (ACRAFE), respectiv Asociaţiei Consultanţilor în Management din România (AMCOR).

Adresa AM POR nr. 58.225/23.06.2016, ce conţine întrebările şi răspunsurile de clarificare la Ghidul solicitantului aferent apelului de proiecte 2.1A/2016 – Microîntreprinderi, poate fi consultată pe website-ul Agenţiei, secţiunea POR 2014 – 2020 > Alte documente, link: http://regio.adrmuntenia.ro/imagini/upload/raspunsuriampor.pdf.

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.