ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Vineri, 20 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Vineri, 24 Iunie 2016
S-a modificat Ghidul specific pentru Prioritatea de investiţii 3.1!
A fost modificat Ghidul Solicitantului pentru Apelul de proiecte nr. POR/2016/3/3.1/A/1 – Axa prioritară 3 „Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon”, Prioritatea de investiții 3.1 „Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, și în sectorul locuințelor”, Operațiunea A - Clădiri rezidențiale.

Acesta a fost corelat cu modificările aduse Ghidului solicitantului, Condiții generale pentru accesarea fondurilor în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, aprobate în luna mai 2016.

Varianta consolidată a fost publicată pe website-ul nostru - http://regio.adrmuntenia.ro, secţiunea dedicată POR 2014 - 2020, link: http://regio.adrmuntenia.ro/por_2014-2020/, precum şi pe pagina de Internet a programului - www.inforegio.ro, secțiunea Apeluri de proiecte, unde este disponibilă și o sinteză a modificărilor aduse acestui Ghid.

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.