ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Vineri, 20 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Miercuri, 22 Iunie 2016
Instrucţiunea nr. 146, pentru încheierea actelor adiţionale de prelungire a a duratei contractelor de finanţare
Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional a emis Instrucţiunea nr. 146/17.06.2016, pentru încheierea actelor adiţionale de prelungire a duratei contractelor de finanţare care nu se finalizează în perioada acordată urmare aplicării Instrucţiunii AM POR nr. 144/2015, în scopul îndeplinirii integrale a obiectivelor şi indicatorilor proiectelor şi în vederea asigurării funcţionalităţii acestora.

Toate contractele de finanţare ce nu se finalizează în perioada acordată urmare aplicării Instrucţiunii AM POR nr. 144/2015 vor face obiectul unor acte adiţionale de prelungire a duratei acestora, prin acordarea unui nou termen de finalizare, în scopul îndeplinirii integrale a obiectivelor şi indicatorilor şi în vederea asigurării funcţionalităţii din surse proprii ale beneficiarilor (cheltuieli neeligibile în cadrul proiectelor).

Prezenta instrucţiune poate fi consultată pe website-ul nostru - http://regio.adrmuntenia.ro, secţiunea Clarificări utile, link: http://regio.adrmuntenia.ro/imagini/upload/instructiuneanr146din17062016.pdf.

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.