ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Vineri, 20 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Miercuri, 22 Iunie 2016
Caravana POR 2014 – 2020: ADR Sud Muntenia a ajuns la Ploieşti!
Astăzi, 22 iunie, ADR Sud Muntenia a ajuns la Ploieşti, pentru a promova oportunităţile de finanţare din POR 2014 – 2020, destinate microîntreprinderilor care îşi desfăşoară activitatea în mediul urban din judeţul Prahova!

„Pentru a obţine fonduri nerambursabile, microîntreprinderile – solicitanţii eligibili – trebuie să aibă deja, la momentul depunerii cererii de finanţare, domeniul de activitate vizat de investiţie, autorizat la sediul identificat ca loc de implementare a proiectului.

Prin apelul de proiecte 2.1A al programului regional se pot obţine fonduri europene nerambursabile între 25.000 şi 200.000 de euro, cu menţiunea că beneficiarii trebuie să asigure o contribuţie financiară de minim 10% din cheltuielile eligibile ale contractului.”, a declarat în cadrul seminarului de informare directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Muşat.

Mâine, Caravana POR 2014 – 2020 ajunge la Giurgiu, unde invităm reprezentanţii mediului privat să participe la seminarul de informare ce va avea loc la sediul Primăriei, începând cu ora 11:00. Pentru înscriere, vă invităm să completaţi formularul de înregistrare la acest eveniment disponibil aici - http://goo.gl/forms/XhIrg1SaaNcIbLFh2.

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.