ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Marti, 17 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Luni, 06 Iunie 2016
POR 2014 – 2020: Conferinţa Regională de lansare a apelului de proiecte destinat Microîntreprinderilor
Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia organizează joi, 9 iunie, începând cu ora 11:00, Conferinţa Regională de lansare a apelului de proiecte destinat Microîntreprinderilor prin Prioritatea de investiţii 2.1 „Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”, finanţat din Programul Operaţional Regional 2014 – 2020.

Evenimentul de informare va avea loc la sala de şedinţe a ADR Sud Muntenia din str. General Constantin Pantazi, nr. 7A, municipiul Călăraşi, jud. Călăraşi.

Beneficiarii eligibili sunt societăţile comerciale sau societăţile cooperative care se încadrează în categoria microîntreprinderilor, înfiinţate cel mai târziu la 1 ianuarie 2015, și care doresc să realizeze o investiție în mediul urban.

Cei care doresc să participe la acest eveniment sunt invitaţi să completeze formularul de confirmare accesând link-ul următor: http://goo.gl/forms/H1amIHNu92C2qA4F2.

Totodată, vă anunţăm că în cel mai scurt timp vom organiza seminarii de informare în toate municipiile reşedinţă de judeţ ale regiunii Sud Muntenia. Programarea întâlnirilor va fi anunţată în zilele următoare.

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.