ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Marti, 17 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Marti, 23 Septembrie 2008
Clarificare la conditii din ghidul solicitantului pentru Domeniul de Interventie 4.1-Dezvoltarea durabila a structurilor de sprijinire a afacerilor de importanta regionala si locala-
Clarificare la conditii din ghidul solicitantului pentru Domeniul de Interventie 4.1"Dezvoltarea durabila a structurilor de sprijinire a afacerilor de importanta regionala si locala",astfel:

In conformitate cu ghidul solicitantului, Sectiunea II. 3.1. "Completarea cererii de finantare", la cererea de finantare va fi anexat:
-          Studiul de fezabilitate conform Modelului D- Partea a II-a, in cazul lucrarilor de constructii pentru obiective de investitii noi, inclusiv de extindere
-          Documentatia de avizare a lucrarilor de interventii, intocmita pe baza Modelului D- Partea a III-a, in cazul lucrarilor de interventii
Pentru proiectele care implica lucrari de constructii pentru obiective noi si lucrari de interventii la constructii existente, sunt necesare atat Studiul de fezabilitate cat si Documentatia de avizare a lucrarilor de interventii.
In cazul in care la cererea de finantare a unui proiect care implica ambele tipuri de lucrari, a fost anexata  o documentatie incompleta (e.g. doar studiul de fezabilitate, fara documentatie de avizare a lucrarilor de interventie), cererea de finantare respectiva va fi considerata neconforma administrativ.

 

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.