ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Vineri, 20 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Marti, 29 Martie 2016
Ministerul Fondurilor Europene a lansat public modulul „Depunere Cerere de finanţare” în MySMIS
Ministerul Fondurilor Europene (MFE) a lansat public luni, 28 martie, modulul pentru cererea de finanţare în cadrul aplicaţiei pentru depunerea online a proiectelor europene. 
Aplicaţia pentru depunerea online a proiectelor europene a fost testată de peste 1.000 de utilizatori în perioada 8 - 18 martie. Această aplicaţie IT a fost elaborată de MFE, împreună cu Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, pentru a facilita schimbul electronic de informaţii între beneficiari şi autorităţile cu atribuţii în gestionarea fondurilor europene structurale şi de investiţii. 

Prin implementarea aplicaţiei MySMIS 2014, Ministerul Fondurilor Europene răspunde prevederilor regulamentelor europene aplicabile perioadei de programare 2014 — 2020. 
Începând de luni, 28 martie, sunt funcţionale primele două module: un modul back-office — "Definire apel", respectiv un modul front-office — "Depunere Cerere de finanţare".

Mai multe detalii aflaţi pe site-ul MFE – www.fonduri-ue.ro, secţiunea MySMIS – link: http://www.fonduri-ue.ro/mysmis.
inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.