ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Vineri, 20 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Joi, 18 Septembrie 2008
Editie speciala Ziarul EuROpeanul
A apărut ediţia specială a ziarului EuROpeanul dedicată regiunilor de dezvoltare Sud Muntenia şi Bucureşti-Ilfov. În acest număr puteţi citi care sunt oportunităţile de dezvoltare ale celor două regiuni şi interviuri cu cei doi directori ai Agenţiilor pentru Dezvoltare Regională.
Aflat la al treilea an de la apariţie, Ziarul “euROpeanul" este singura publicaţie coordonată de o autoritate publică (Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor).
EuROpeanul este disponibil gratuit în gări, la agenţiile de voiaj, în trenurile InterCity, la metrou, Aeroportul Henri Coandã, camerele de comerţ şi industrie, la prefecturi, consilii judeţene, în principalele centre universitare din ţară şi la birourile de consiliere pentru cetăţeni.

Puteţi citi on-line ediţia ultimului număr pe site-ul nostru, la secţiunea Programul Operaţional Regional - Documente/Publicaţii.

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.