ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Vineri, 20 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Miercuri, 09 Martie 2016
S-a publicat lista cu întrebările și răspunsurile la Ghidul Solicitantului pentru Prioritatea de investiţii 5.2 destinată îmbunătățirii mediului urban!
Astăzi, 9 martie, Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional 2014 - 2020 din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a publicat întrebările și răspunsurile la Ghidul Solicitantului pentru Prioritatea de investiţii 5.2 „Realizarea de acțiuni destinate îmbunătățirii mediului urban” din cadrul Axei prioritare 5, privind îmbunătăţirea mediului urban şi conservarea, protecţia şi valorificarea durabilă a patrimoniului cultural.
Lista cu întrebările și răspunsurile la Ghidul Solicitantului pentru Prioritatea de investiţii 5.2 poate fi consultată pe website-ul nostru – http://regio.adrmuntenia.ro, secţiunea dedicată POR 2014 – 2020, link: http://regio.adrmuntenia.ro/por_2014-2020/.
inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.