ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Marti, 17 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Vineri, 20 Noiembrie 2015
Caravana POR 2014 - 2020 ajunge la Călăraşi!
Marţi, 24 noiembrie, Caravana POR 2014 – 2020, organizată de Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional (AM POR), ajunge la Călăraşi!

Evenimentul, ce se va desfăşura la sediul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia din Călăraşi, începând cu ora 10:00, va fi destinat potențialilor beneficiari și reprezentanților mass-media locale și regionale.

Cu această ocazie, vor fi prezentate informaţii importante cu privire la Programul Operațional Regional 2014 - 2020, aprobat de Comisia Europeană în luna iunie 2015, la Bruxelles. Totodată, reprezentanţii AM POR vor oferi detalii despre stadiul Regio şi a indicatorilor atinşi, precum şi despre proiectele finalizate, analizând impactul regional al acestora.

În partea a doua a evenimentului va fi organizată o vizită la locul de implementare a următoarelor proiecte Regio din Călăraşi:

        „Extindere şi modernizare Centru de zi pentru persoane cu handicap” (beneficiar: UAT Municipiul Călărași);

        „Modernizarea Centrului de Asistenţă Medico-Socială Călărași” (beneficiar: Centrul pentru Asistență Medico-Socială Călărași).

 

Evenimentul de la Călăraşi face parte din „Caravana POR 2014-2020”, pe care Autoritatea de Management pentru POR o derulează în perioada septembrie - decembrie 2015, în toate cele opt regiuni de dezvoltare, în cadrul proiectului „Servicii pentru organizarea evenimentelor de informare și promovare Regio - Programul Operațional Regional”.

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.