ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Joi, 21 Septembrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Luni, 24 August 2015
S-a lansat în consultare publică Ghidul specific pentru Prioritatea de investiţii 3.1 - POR 2014 – 2020, pentru sprijinirea eficienţei energetice a clădirilor rezidenţiale!
Luni, 24 august, Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional (POR), din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a lansat spre consultare publică Ghidul specific pentru Axa prioritară 3 „Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon”, Prioritate de investiții 3.1 „Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, și în sectorul locuințelor”, Operaţiunea A. Clădiri rezidenţiale.

Documentele aferente ghidului pot fi consultate pe website-ul nostru – www.adrmuntenia.ro, secţiunea Planificare regională şi parteneriate > Programul Operaţional Regional 2014 – 2020, http://www.adrmuntenia.ro/imagini/upload/prioritateadeinvestitie31.rar.

Eventualele observații sau comentarii la Ghidul specific pot fi transmise la adresa de e-mail: info@mdrap.ro, până în data de 24 septembrie a.c., ora 16:00.

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.