ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Marti, 17 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Joi, 21 Mai 2015
Seminar de informare privind noutăţile din POR 2014 – 2020, varianta draft
Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, prin directorul Liviu Muşat, directorul adjunct Direcţia Dezvoltare şi Comunicare, Daniela Traian, şi şeful Serviciului Comunicare, Cristina Radu, a participat, la invitaţia Consiliului Judeţean Argeş, la seminarul de informare destinat reprezentanţilor unităţilor administrativ-teritoriale din Argeş.

Scopul participării la această întâlnire de lucru a fost prezentarea noutăţilor privind oportunităţile de finanţare din Programul Operaţional Regional pentru perioada de programare 2014 - 2020, conform variantei draft, transmisă spre aprobare Comisiei Europene, la sfârşitul lunii aprilie.

Astfel, s-au purtat discuţii şi au fost analizate Axele prioritare ale programului, tipurile de activităţi şi solicitanţi eligibili. De asemenea, autorităţile publice de la nivelul judeţului Argeş, prezente la această întâlnire, au aflat detalii importante despre modul de accesare a fondurilor nerambursabile europene Regio, prin proiecte care să sprijine dezvoltarea economico-socială a judeţului Argeş, identificarea celor mai bune metode de inițiere și dezvoltare a unor investiţii de succes, precum și clarificări pe marginea problemelor legate de finanțarea din fonduri europene.

Totodată, a fost prezentat stadiul implementării proiectelor aflate în derulare în cadrul programului Regio 2007 - 2013, ai căror beneficiari sunt unităţile administrativ-teritoriale de la nivelul judeţului Argeş.

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.