ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Marti, 19 Septembrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Joi, 18 Decembrie 2014
Instrucţiunea AM POR nr. 124/17.12.2014
Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a emis Instrucţiunea nr. 124/17.12.2014, privind suspendarea procesului de depunere a cererilor de plată/ cererilor de rambursare/ cererilor de rambursare aferente cererilor de plată pentru proiectele depuse în cadrul Programului Operaţional Regional 2007 – 2013. 

Astfel, în perioada 19 decembrie 2014 – 5 ianuarie 2015 se întrerupe depunerea de către beneficiarii contractelor de finanţare a cererilor de plată/ cererilor de rambursare/ cererilor de rambursare aferente cererilor de plată pentru proiectele depuse în cadrul Programului Operaţional Regional 2007 – 2013 la nivelul Organismelor Intermediare POR. 

De asemenea, tot în această perioadă, Organismele Intermediare POR nu vor mai transmite către Autoritatea de Management cereri de plată/ cereri de rambursare/ cereri de rambursare aferente cererilor de plată.
Procesul de verificare/ autorizare a cererilor de plată/ cererilor de rambursare/ cererilor de rambursare aferente cererilor de plată care vor fi înregistrate la nivelul Autorităţii de Management în data de 19 decembrie a.c. va fi suspendat până în data de 5 ianuarie 2015.

Prezenta instrucţiune poate fi descărcată de pe website-ul Agenţiei dedicat exclusiv programului Regio - http://regio.adrmuntenia.ro/, secţiunea Clarificări utile, link: http://regio.adrmuntenia.ro/imagini/upload/instructiunea124.pdf.
inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.