ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Vineri, 20 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Marti, 22 Noiembrie 2016
Concurs pentru ocuparea unui post de expert în cadrul Compartimentului Formare și Pregătire Profesională, la sediul central din municipiul Călărași - 13 decembrie 2016
AGENŢIA pentru DEZVOLTARE REGIONALĂ SUD MUNTENIA

ORGANIZEAZĂ ÎN DATA DE 13 DECEMBRIE 2016 CONCURS PENTRU OCUPAREA UNUI POST DE EXPERT ÎN CADRUL COMPARTIMENTULUI FORMARE ȘI PREGĂTIRE PROFESIONALĂ, LA SEDIUL CENTRAL DIN MUNICIPIUL CĂLĂRAŞI, STR. GENERAL CONSTANTIN PANTAZI, NR. 7 A. CONTRACTUL INDIVIDUAL DE MUNCĂ VA FI PE DURATĂ DETERMINATĂ DE 12 LUNI DIN MOMENTUL ANGAJĂRII.

Cerinţe obligatorii pentru ocuparea postului:

  • Candidatul să aibă studii superioare, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentul acesteia, în domeniul științelor sociale sau în domeniul științelor economice;
  • Candidatul să fie absolvent al cursului de ”Formator” sau al modulului pedagogic;
  • Abilități foarte bune de comunicare și organizare;
  • Disponibilitate pentru deplasarea în regiune;

Cerințe suplimentare:

  • Posesor carnet de conducere.

Dosarele de înscriere se vor depune la sediul central al ADR Sud-Muntenia până la data de 9 decembrie 2016, ora 14.00.

Concursul se va desfăşura în data de 13 decembrie 2016 la sediul central al ADR Sud-Muntenia din Călăraşi, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, jud. Călăraşi, începând cu ora 10.00.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul ADR Sud-Muntenia, str.Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, Călărași, tel. 0242/331 769. Persoane de contact: Traian Daniela Camelia - director adjunct dezvoltare și comunicare; email: da.dezvoltare@adrmuntenia.ro și Mâțu Ioana- șef birou resurse umane, e-mail resurseumane@adrmuntenia.ro . Cuprinsul prezentului anunţ, bibliografia, precum şi documentele necesare înscrierii la concurs pot fi consultate şi pe site-ul ADR Sud Muntenia, la adresa www.adrmuntenia.ro (secțiunea Biblioteca - Documente utile), link: http://www.adrmuntenia.ro/documente/concurs-13-decembrie-2016.rar.

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.