ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Marti, 17 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Vineri, 09 Septembrie 2016
ADR Sud Muntenia, coorganizator al Conferinței Internaționale „Dezvoltarea Regională și Disparitățile Teritoriale”
În perioada 15 – 16 octombrie, Centrul de Geografie Regională din cadrul Facultății de Geografie, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, în colaborare cu ADR Sud Muntenia și Colectivul de Geografie al Academiei Române - Filiala Cluj, organizează, la Cluj, cea de-a 7-a ediție a Conferinței Internaționale „Dezvoltarea Regională și Disparitățile Teritoriale”.

În cadrul evenimentului vor fi dezbătute aspectele complexe și provocările ridicate de dezvoltarea regională, de identificarea și gestionarea disparităților teritoriale sau de amenajarea și planificarea teritoriului.

Tematica acestei conferințe este crearea unei platforme comune pentru oamenii de ştiinţă, cercetători, doctoranzi şi specialişti din varii domenii, în vederea prezentării rezultatelor cercetării lor şi a discutării noilor tendinţe şi provocări legate de fenomenul dezvoltării regionale.

Cei care sunt interesați să participe la acest eveniment pot afla mai multe detalii despre conferință, precum și despre modalitatea de înscriere pe pagina de internet dedicată exclusiv Conferinței Internaționale „Dezvoltarea Regională și Disparitățile Teritoriale” - http://georeg.conference.ubbcluj.ro/. Menționăm că termenul limită de înregistrare la acest eveniment este 15 septembrie.

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.