ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Joi, 21 Septembrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Marti, 13 Octombrie 2015
Concurs pentru ocuparea a două posturi de expert în cadrul Serviciului Evaluare, Selecție și Contractare POR (Direcția Organism Intermediar POR), la sediul central din Municipiul Călărași - 29 octombrie 2015
Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia

Organizează în data de 29.10.2015 concurs pentru ocuparea a două posturi de expert în cadrul Serviciului Evaluare, Selecție și Contractare POR (Direcția Organism Intermediar POR), la sediul central din Municipiul Călărași. Contractele individuale de muncă vor fi pe durată determinată de 12 luni din momentul angajării.

Cerinţe obligatorii pentru ocuparea postului:

  • Studii superioare în domeniul economic sau tehnic, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentul acesteia;
  • Cunoştinţe foarte bune de operare pe calculator.

Cerinţe suplimentare:

  • Posesor permis de conducere auto şi posibilitatea deplasării în Regiune.

Dosarele de înscriere se vor depune la sediul central al ADR Sud-Muntenia până la data de 28.10.2015,ora 12.00.

Concursul se va desfăşura în data de 29.10.2015 la sediul central al ADR Sud-Muntenia din Călăraşi, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, jud. Călăraşi, începând cu ora 10:00.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul ADR Sud-Muntenia, str. Gen. Constantin Pantazi,nr. 7A, Călăraşi, tel. 0242/331769. Persoane de contact: Vișan Mariana- director adjunct OI POR- da.oi@adrmuntenia.ro și Mâțu Ioana - Șef Birou Resurse Umane/e-mail: resurseumane@adrmuntenia.ro.

Cuprinsul prezentului anunţ, bibliografia, precum şi documentele necesare înscrierii la concurs pot fi consultate şi pe site-ul ADR Sud Muntenia, la adresa www.adrmuntenia.ro (secțiunea Biblioteca - Documente utile), link: http://www.adrmuntenia.ro/documente/concurs-evaluare-por-oct-2015.rar.

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.