ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Marti, 17 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Miercuri, 26 August 2015
Concurs pentru ocuparea unui post de jurist în cadrul Compartimentului Juridic, la sediul central din Municipiul Călărași - 23 septembrie 2015
AGENȚIA pentru DEZVOLTARE REGIONALĂ SUD MUNTENIA

ORGANIZEAZĂ ÎN DATA DE 23.09.2015, CONCURS PENTRU OCUPAREA A UNUI POST DE JURIST ÎN CADRUL COMPARTIMENTULUI JURIDIC, LA SEDIUL CENTRAL DIN CALARASI, STR. GEN. CONSTANTIN PANTAZI, NR.7A. CONTRACTUL INDIVIDUAL DE MUNCĂ VA FI PE DURATĂ DETERMINATĂ DE 12 LUNI DIN MOMENTUL ANGAJĂRII.

Cerințe obligatorii pentru ocuparea postului:

  • Candidații să aibă calitatea de consilier juridic definitiv;
  • Candidații să îndeplinească și celelalte condiții prevăzute de legea 514/2003, respectiv cele prevăzute de statutul profesiei de consilier juridic pentru exercitarea profesiei;
  • Cunoștințe foarte bune de operare pe calculator.

Cerințe suplimentare:

  • posesor permis de conducere auto şi disponibilitatea deplasării în regiune.

Dosarele de înscriere se vor depune la sediul central al ADR Sud-Muntenia din Călăraşi, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, jud. Călăraşi, până la data de 21 septembrie 2015, ora 17.00.

Concursul se va desfăşura în data de 23 septembrie 2015 la sediul central al ADR Sud Muntenia din Călăraşi, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, jud. Călăraşi, începând cu ora 10.00.

Informații suplimentare se pot obține la sediul ADR Sud-Muntenia str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, jud. Călăraşi, tel. 0242/331769. Persoană de contact: Ioana Mâțu - Șef birou resurse umane/e-mail: resurseumane@adrmuntenia.ro.

Cuprinsul prezentului anunț, bibliografia, precum si documentele necesare inscrierii la concurs pot fi consultate si pe site-ul ADR Sud Muntenia, la adresa www.adrmuntenia.ro (sectiunea Biblioteca- Documente utile), link: http://www.adrmuntenia.ro/documente/concurs-consilier-juridic--septembrie-2015.rar.

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.