ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Marti, 17 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Luni, 27 Iulie 2015
Lucrări de specialitate privind consolidarea capacității interne de prevenire și anticipare a neregulilor/fraudelor
Institutul pentru Politici Publice (IPP) a organizat în perioada 13-14 mai a.c. „Seminarul Internațional privind Sisteme eficiente de control pentru prevenirea fraudei cu fonduri europene structurale și de investiții în noile state membre UE” în cadrul proiectului „Effective coordination of control systems for preventing fraud with Structural Funds in New EU Member States”, finanțat prin programul HERCULE III – 2014 – LEGAL TRAINING AND STUDIES al Oficiului European pentru Luptă Anti-Fraudă din cadrul Comisiei Europene. În urma întâlnirii au fost finalizate trei documente care îi pot ajuta pe cei interesați să își consolideze capacitatea internă de prevenire și anticipare a situațiilor de corecții în proiectele din fonduri structurale și pe cei care coordonează proiecte ample în care există riscul ca anumite acțiuni să fie asociate suspiciunilor de fraudă:

Documentele pot fi consultate și pe site-ul ADR Sud Muntenia la secțiunea Documente utile, link: http://www.adrmuntenia.ro/documente/materiale_ipp.rar.

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.