ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Marti, 25 Aprilie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Luni, 22 Iunie 2015
Concurs pentru ocuparea unui post de expert în cadrul Serviciului Comunicare, Direcția Dezvoltare și Comunicare, la sediul central din Călărași - 14 iulie 2015
AGENTIA pentru DEZVOLTARE REGIONALA SUD MUNTENIA

ORGANIZEAZĂ ÎN DATA DE 14.07.2015, CONCURS PENTRU OCUPAREA A UNUI POST DE EXPERT ÎN CADRUL SERVICIULUI COMUNICARE, DIRECŢIA DEZVOLTARE ŞI COMUNICARE, LA SEDIUL CENTRAL DIN CALARASI, STR. GEN. CONSTANTIN PANTAZI, NR.7A. CONTRACTUL INDIVIDUAL DE MUNCĂ VA FI PE DURATĂ DETERMINATĂ DE 12 LUNI DIN MOMENTUL ANGAJĂRII.

Cerințe obligatorii pentru ocuparea postului: 

• candidații să aibă studii superioare, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentul acesteia. Studiile postuniversitare reprezintă un avantaj;
• cunoștințe foarte bune de operare pe calculator (cunoştinţele de tehnoredactare şi grafică computerizată reprezintă un avantaj);
• cunoștințe foarte bune de limba română;
• capacitatea de a lucra în echipă;
• capacitate de sinteză și analiză;
• excelente abilități de comunicare şi prezentare;
• experiență profesională de minimum 2 ani.

Cerințe suplimentare:
• posesor permis de conducere auto şi disponibilitatea deplasării în regiune și străinătate.

Dosarele de înscriere se vor depune la sediul central al ADR Sud-Muntenia din Călăraşi, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, jud. Călăraşi, până la data de 13 iulie 2015, ora 12.00.

Concursul se va desfăşura în data de 14 iulie 2015 la sediul central al ADR Sud Muntenia din Călăraşi, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, jud. Călăraşi, începând cu ora 10.00.

Informații suplimentare se pot obține la sediul ADR Sud-Muntenia str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, jud. Călăraşi, tel. 0242/331769. Persoane de contact: Daniela Traian – Director adjunct Dezvoltare şi Comunicare, e-mail: da.dezvoltare@adrmuntenia.ro și Ioana Matu- Șef birou resurse umane/e-mail: resurseumane@adrmuntenia.ro . Cuprinsul prezentului anunț, bibliografia, precum si documentele necesare inscrierii la concurs pot fi consultate si pe site-ul ADR Sud Muntenia, la adresa www.adrmuntenia.ro (sectiunea Biblioteca- Documente utile).
inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.