ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Marti, 17 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Marti, 02 Iunie 2015
Concurs pentru ocuparea unui post de expert în cadrul Serviciului Comunicare, Direcția Dezvoltare și Comunicare, la sediul central din Călărași - 17 iunie 2015
AGENTIA pentru DEZVOLTARE REGIONALA SUD MUNTENIA
ORGANIZEAZĂ ÎN DATA DE 17.06.2015, CONCURS PENTRU OCUPAREA A UNUI POST DE EXPERT ÎN CADRUL SERVICIULUI COMUNICARE, DIRECŢIA DEZVOLTARE ŞI COMUNICARE, LA SEDIUL CENTRAL DIN CALARASI, STR. GEN. CONSTANTIN PANTAZI, NR.7A. CONTRACTUL INDIVIDUAL DE MUNCĂ VA FI PE DURATĂ DETERMINATĂ DE 12 LUNI DIN MOMENTUL ANGAJĂRII.

Cerințe obligatorii pentru ocuparea postului:
• candidații să aibă studii superioare, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentul acesteia, în unul dintre următoarele domenii: științe politice si administrative, științele comunicării, științe tehnice, științe economice. Studiile postuniversitare reprezintă un avantaj;
• cunoștințe foarte bune de operare pe calculator (cunoştinţele de tehnoredactare şi grafică computerizată reprezintă un avantaj);
• capacitatea de a lucra în echipă;
• capacitate de sinteză;
• excelente abilități de comunicare şi prezentare;
• experiență de minimum 2 ani în domeniul studiilor absolvite.
• posesor permis de conducere auto şi disponibilitatea deplasării în regiune și străinătate.

Dosarele de înscriere se vor depune la sediul central al ADR Sud-Muntenia din Călăraşi, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, jud. Călăraşi, până la data de 15 iunie 2015, ora 16.00.

Concursul se va desfăşura în data de 17 iunie 2015 la sediul central al ADR Sud Muntenia din Călăraşi, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, jud. Călăraşi, începând cu ora 10.00.

Informații suplimentare se pot obține la sediul ADR Sud-Muntenia str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, jud. Călăraşi, tel. 0242/331769. Persoane de contact: Daniela Traian – Director adjunct Dezvoltare şi Comunicare, e-mail: da.dezvoltare@adrmuntenia.ro și Ioana Matu- Șef birou resurse umane, e-mail: resurseumane@adrmuntenia.ro . Cuprinsul prezentului anunț, bibliografia, precum si documentele necesare inscrierii la concurs pot fi consultate si pe site-ul ADR Sud Muntenia, la adresa www.adrmuntenia.ro (sectiunea Biblioteca- Documente utile).
inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.