ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Miercuri, 20 Septembrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Vineri, 08 Mai 2015
ADR Sud Muntenia, la prima vizită de studiu organizată în cadrul proiectului pentru îmbunătăţirea cadrului de planificare şi programare financiară

În perioada 11 - 15 mai, o delegaţie a Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, formată din reprezentanţi ai structurilor implicate în gestionarea Programului Operaţional Regional, precum şi în coordonarea proiectelor de dezvoltare şi cooperare ale Agenţiei, participă la prima vizită de lucru în cadrul proiectului „Implementarea fluentă şi eficace a instrumentelor structurale, de către angajații ADR Sud Muntenia, prin schimb de experiență și transfer de bune practici”.

Evenimentul, ce va avea loc la Compenhaga, Danemarca, are ca obiectiv realizarea unui schimb de experienţă și transfer de bune practici de la instituții omoloage din State Membre ale Uniunii Europene, care ar putea fi utilizate ca modele de către Agenţie, în vederea implementării fluente şi eficace a instrumentelor structurale.

Începând cu luna ianuarie, ADR Sud Muntenia, în calitate de beneficiar, implementează proiectul „Implementarea  fluentă şi eficace a instrumentelor structurale, de către angajații ADR Sud Muntenia, prin schimb de experiență și transfer de bune practici”. Contractul este finanțat prin Programul Operațional Asistență Tehnică, în cadrul Facilității de Asistență Tehnică, Lot III – Transfer de expertiză.

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.