ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Vineri, 22 Septembrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Luni, 09 Martie 2015
Seminar de informare pentru îmbunătăţirea procesului de planificare pentru perioada 2014 - 2020
În perioada 10 - 11 martie, Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia organizează, la Sinaia, un seminar de informare în cadrul proiectului „Consolidarea inițiativelor teritoriale integrate la nivelul regiunii Sud Muntenia, prin organizarea unui seminar pentru factorii de decizie și instituțiile responsabile din regiune”, finanțat prin intermediul Programului Operaţional Asistenţă Tehnică 2007-2013.

Proiectul are ca obiectiv sprijinirea autorităților publice locale, în vederea asigurării unui proces eficient și eficace de planificare regională care să țină cont de vectorii tematici și prioritățile Strategiei Europa 2020. În acest sens, evenimentul este gândit sub forma unui schimb de experiență ce va conduce la îmbunătăţirea procesului de planificare pentru perioada 2014 - 2020, prin prezentarea inițiativelor teritoriale de succes ale regiunilor de convergență, care ar putea fi utilizate ca modele de către regiunea Sud Muntenia.

Principalele teme ce vor fi abordate în cadrul seminarului vizează cadrul de programare pentru fondurile UE și Programele Operaționale valabile pentru perioada 2014 - 2020, noile concepte europene pentru dezvoltarea teritorială – dezvoltarea urbană durabilă, dezvoltarea locală plasată sub semnul comunității locale și investițiile teritoriale integrate – și mecanismele comunitare de cooperare macro-regională – INTERREG EUROPE, CBC România - Bulgaria și SUERD.

Toate materialele prezentate în cadrul evenimentului vor fi publicate pe site-ul Agenției, www.adrmuntenia.ro.

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.