ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Miercuri, 20 Septembrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Luni, 12 Ianuarie 2015
Concurs pentru ocuparea unui post de consilier în cadrul Cabinetului directorului, la sediul central din Călărași - 23 ianuarie 2015
AGENŢIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ SUD MUNTENIA

ORGANIZEAZĂ ÎN DATA DE 23.01.2015, CONCURS PENTRU OCUPAREA UNUI POST DE CONSILIER ÎN CADRUL CABINETULUI DIRECTORULUI, LA SEDIUL CENTRAL DIN CĂLĂRAȘI, STR. GEN. CONSTANTIN PANTAZI, NR.7A.

CONTRACTUL INDIVIDUAL DE MUNCĂ VA FI CU TIMP PARȚIAL (10 ORE PE LUNĂ), PE DURATĂ DETERMINATĂ DE 12 LUNI DIN MOMENTUL ANGAJĂRII.
 
Cerinţe obligatorii pentru ocuparea postului:
  • Studii superioare absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentul acesteia; 
  • Să cunoască mecanismele, instituțiile, procesele și procedurile de absorbție a fondurilor europene; 
  • Să cunoască problematica programelor de cooperare transfrontalieră, în special a celui România-Bulgaria; 
  • Cunoştinţe foarte bune de operare pe calculator; 
  • Capacitatea de a lucra în echipă;
  • Foarte bune abilităţi de comunicare şi prezentare.
Alte cerințe:
  • Cunoştinţele de limbi străine (scris, citit, vorbit) reprezintă un avantaj; 
  • Studiile de master și/sau de doctorat reprezintă un avantaj;
  • Posesor permis de conducere auto şi posibilitatea deplasării în Regiune.
Dosarele de înscriere se vor depune la sediul central al ADR Sud-Muntenia din Călărași, str. Gen Constantin Pantazi, nr. 7A, până la data de 22.01.2015, ora 14.00.

Concursul se va desfăşura la sediul central al ADR Sud-Muntenia din Călăraşi, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, jud. Călăraşi, în data de 23.01.2015, începând cu ora 10.00.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul ADR Sud-Muntenia, str.Gen. Constantin Pantazi,nr. 7A, Călăraşi, tel. 0242/331769. Persoane de contact: Ioana MÂȚU - şef birou resurse umane/e-mail:resurseumane@adrmuntenia.ro. Cuprinsul prezentului anunţ, bibliografia, precum şi documentele necesare înscrierii la concurs pot fi consultate şi pe site-ul ADR Sud Muntenia, la adresa www.adrmuntenia.ro (sectiunea Biblioteca - Documente utile), link: http://www.adrmuntenia.ro/documente/concurs-consilier-ian-2015.rar.
inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.