ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Luni, 23 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Vineri, 17 Octombrie 2014
ADR Sud Muntenia, autorizată ca furnizor de formare profesională a adulților pentru ocupația „Evaluator proiecte”
Începând cu data de 9 octombrie, Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia este autorizată ca furnizor de formare profesională pentru cel de-al treilea program de perfecționare a adulților cu specializarea „Evaluator proiecte”, având codul COR 241263, cu număr de înregistrare în Registrul național al furnizorilor de formare profesională a adulților 51/468/09.10.2014.

În urma acestei autorizări, Agenţia, în calitate de furnizor de formare profesională, va putea organiza programe de formare profesională finalizate cu certificate de absolvire cu recunoaştere naţională, conform art. 2 din Normele metodologice de aplicare a prevederilor Ordonanţei Guvernului nr. 129/2000, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 522/2003.

Cursurile de pregătire profesională organizate de ADR Sud Muntenia vor fi dedicate angajaţilor instituţiilor publice locale şi angajaţilor proprii implicaţi în implementarea de proiecte cu finanţare nerambursabilă de la Uniunea Europeană, precum şi publicului larg interesat. Durata cursurilor va fi de 40 de ore şi după finalizarea acestora, participanţii vor primi certificate de absolvire recunoscute de Ministerul Educaţiei Naționale şi de către Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice.

Până în prezent, Agenţia este autorizată ca furnizor de formare profesională a adulţilor şi pentru următoarele ocupaţii: Manager de proiect, Expert Achiziţii Publice și Evaluator de proiecte.

Iniţiativa ADR de a oferi cele trei programe de formare profesională vine ca urmare a experienţei acumulate de angajaţii săi de-a lungul celor 15 ani de existenţă ai Agenţiei, interesul fiind de a oferi servicii de calitate întregii comunităţi din regiunea Sud Muntenia.

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.