ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Vineri, 20 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Miercuri, 25 Iunie 2014
Conferinţa „Măsuri pentru maximizarea impactului finanțărilor europene la nivelul Strategiilor de Dezvoltare Locală”
Marţi, 24 iunie, directorul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, Liviu Muşat, a participat la Conferinţa „Măsuri pentru maximizarea impactului finanţărilor europene la nivelul Strategiilor de dezvoltare locală”, eveniment ce s-a derulat în judeţul Argeş, în municipiile Curtea de Argeş şi Câmpulung Muscel. Cele două reuniuni au fost organizate de Federaţia Naţională a Grupurilor de Acţiune Locală din România, în parteneriat cu ADR Sud Muntenia, şi au avut ca scop stimularea de dezbateri între potenţiali beneficiari de fonduri europene din perioada 2014 – 2020, instituţii implicate în gestionarea diferitelor programe, decidenţi administrativi la nivel central şi local pentru identificarea variantelor optime de coordonare a intervenţiilor de finanţare.

La aceste evenimente au participat vicepremierul Daniel Constantin, ministrul agriculturii și dezvoltării rurale, directorul general adjunct al Autorităţii de Management pentru PNDR, Carmen Boteanu, preşedintele Federaţiei Naţionale GAL, Alexandru Potor, precum şi reprezentanţi ai Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Argeş, ai primăriilor, ai Grupurilor de Acţiune Locală de la nivelul judeţului Argeş, fermieri, IMM-uri şi firme de consultanţă.

Conform declaraţiilor ministrului agriculturii, în judeţul Argeş există şase Grupuri de Acţiune Locală, care au accesat fonduri de 9 milioane de euro, ceea ce reprezintă 64,5% din totalul de 108%, accesat la nivel naţional.

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.