ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Joi, 20 Aprilie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Luni, 23 Iunie 2014
Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia relansează programul destinat în exclusivitate studenților
ADR Sud Muntenia selectează studenți care urmează cursurile unei facultăți economice, tehnice sau echivalent, în vederea angajării pe perioada vacanței de vară. Aceștia vor lucra pe bază de contract individual de muncă pe durată determinată, în una dintre cele mai moderne instituții din regiunea Sud Muntenia.

Avantaje oferite:

  • Familiarizarea cu programele finanțate de Uniunea Europeană;
  • Mediul de lucru performant;
  • Posibilitatea încheierii unor contracte individuale de muncă la terminarea studiilor;
  • Salariu atractiv.

Selecția studenților se va face pe baza CV-urilor (CV Europass). Pentru a participa la selecţie, doritorii trebuie să depună CV-ul Europass, însoțit de o adeverință, care să ateste faptul că au statutul de student și urmează cursurile unei instituții de învățământ superior – studii la zi, în ani terminali, cuprinzând și precizarea expresă a perioadei de vacanță.

Documentele solicitate pentru angajare se depun până în data de 7 iulie 2014, ora12:00, la sediul central al ADR Sud Muntenia, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, Călărași. Persoană de contact: MÂŢU IOANA, șef Birou Resurse umane; e-mail: resurseumane@adrmuntenia.ro; tel.: 0242/331.769.

Interviul la care vor fi chemați candidații selectați va avea loc în data de 8 iulie 2014, ora 10:00, la sediul central al ADR Sud Muntenia, din Călărași, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A.

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.