ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Vineri, 22 Septembrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Miercuri, 16 Aprilie 2014
BRCT Călărași şi-a prezentat bilanțul activității pe anul 2013
În data de 16 aprilie, la sediul Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontalieră (BRCT) Călărași pentru Granița România - Bulgaria au avut loc ședința ordinară a Consiliului Director și cea a Adunării Generale, conduse de directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Muşat, în calitate de preşedinte al Consiliului Director al BRCT Călărași.

Membrii Consiliului Director au aprobat proiectele de hotărâre ce vizează organizarea și funcționarea BRCT Călărași, precum și raportul de activitate și financiar-contabil al instituției pentru anul 2013. Cu această ocazie, organigrama BRCT Călărași a fost extinsă prin adăugarea posturilor pentru sucursala din Ruse (Bulgaria) a Biroului. Despre această decizie de extindere, președintele Consiliului Director, Liviu Mușat, a afirmat următoarele: „Sunt încrezător că această sucursală este mai mult decât binevenită, cu atât mai mult cu cât răspunde nevoilor pe care noi le-am identificat în rândul beneficiarilor Programului, cu predilecție în rândul celor de pe malul drept al Dunării, din Bulgaria. Demonstrăm faptul că ținem cont de experința acumulată din actualul program și creăm premisele unui sistem de implementare fluent.”

Mai multe detalii despre cele două evenimente desfăşurate la sediul BRCT Călăraşi, precum și informaţii despre Programul de Cooperare Transfrontalieră România - Bulgaria găsiţi pe pagina de internet a programului: www.cbcromaniabulgaria.eu.

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.