ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Marti, 17 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Marti, 11 Martie 2014
Focus grup pentru tineri din judeţul Călăraşi, la ADR Sud Muntenia
Mâine, 12 martie, ADR Sud Muntenia, în calitate de partener, organizează un focus grup pentru tineri din judeţul Călăraşi, în cadrul proiectului „NoNEETs – Permanent Training and Assessment Programme to NEETs Young Adults for their inclusion in the labour market and EU society” (Program continuu de instruire și evaluare pentru tinerii care nu sunt încadrați pe piața forței de muncă și nu urmează niciun program educațional sau de formare, pentru sprijinirea intrării acestora pe piața forței de muncă).

Evenimentul este destinat tinerilor din categoria NEET, cu vârsta cuprinsă între 19 și 29 de ani, care în prezent nu sunt încadrați pe piața forței de muncă și nu urmează cursuri de instruire și formare profesională. Scopul organizării acestui focus grup este de a identifica problemele reale cu care se confruntă tinerii călărăşeni in integrarea lor pe piaţa forţei de muncă.

Proiectul este implementat de un consorțiu format din şase parteneri (Franța, Belgia, Spania, Italia, România şi Republica Cehă), se derulează în perioada noiembrie 2013 – octombrie 2015 şi este finanţat de Programul de Învățare pe tot Parcursul Vieții (Lifelong Learning Programme), în cadrul subprogramului Grundtvig, Proiecte Multilaterale.

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.