ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Marti, 17 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Vineri, 18 August 2006
Seminar de instruire a potentialilor aplicanti pentru Schema de granturi pentru sectorul privat
Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Muntenia in colaborare cu firma de asistenta tehnica Hill International organizeaza un seminar de instruire a potentialilor aplicanti pe “Schema de granturi pentru sectorul privat pentru pregatirea de proiecte in domeniul gestionarii deseurilor” – finantata prin Programul Phare 2004 - Coeziune Economica si Sociala. 

 

Obiectivul seminarului este familiarizarea participantilor cu modul in care se completeaza o Cerere de finantare pentru acesta schema de pregatire a  proiectelor de investitii (conform Ghidului solicitantului), astfel incat proiectele depuse sa fie consistente, sa obtina suficiente puncte in evaluare si sa poata fi implementate.

 

Seminarul se va desfasura in data de 24.08.2006, la Pitesti, incepand cu ora 9:00, in sala de sedinte a Consiliului Judetean Arges.

 

Informatii suplimentare despre aceasta schema de investitii puteti gasi pe site-ul Agentiei, http://www.adrmuntenia.ro/biblioteca.php?id=6

 

Participantii pot confirma prezenta la seminar pana in data de 22.08.2006 ora 16:00 la telefon 0242-315009 sau fax 0242-313167 sau pe una din adresele de mail office@adrmuntenia.ro sau monitorizare@adrmuntenia.ro.

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.