ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Marti, 17 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Luni, 16 Septembrie 2013
Cea de-a patra întâlnire a Grupului Comun de Lucru pentru pregătirea următoarei perioade de programare 2014 – 2020 pentru cooperare teritorială româno-bulgară
Marţi, 17 septembrie, directorul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, Liviu Muşat, va participa la cea de-a patra întâlnire a Grupului Comun de Lucru pentru pregătirea următoarei perioade de programare 2014 – 2020 pentru cooperare teritorială româno-bulgară.

Evenimentul, ce va avea loc la Albena, districtul Dobrich, va fi organizat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice din România şi Ministerul Dezvoltării Regionale din Bulgaria, cu sprijinul Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Călăraşi.

În cadrul acestei întâlniri vor fi prezentate şi analizate documente de referinţă pentru pregătirea următoarei perioade de programare 2014 – 2020 pentru cooperare teritorială româno-bulgară.

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.