ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Marti, 17 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Vineri, 24 Mai 2013
CONCURS PENTU OCUPAREA UNUI POST DE EXPERT IN CADRUL COMPARTIMENTULUI DE GESTIONARE FINANCIARĂ A CONTRACTELOR DE ASISTENȚĂ TEHNICĂ- DIRECȚIA ECONOMICĂ - 4 iunie 2013

AGENTIA pentru DEZVOLTARE REGIONALA SUD MUNTENIA

ORGANIZEAZA  ÎN DATA DE 4 IUNIE 2013  CONCURS PENTU OCUPAREA UNUI POST DE EXPERT IN CADRUL COMPARTIMENTULUI DE GESTIONARE FINANCIARĂ A CONTRACTELOR DE ASISTENȚĂ TEHNICĂ- DIRECȚIA ECONOMICĂ- LA SEDIUL CENTRAL AL AGENȚIEI DIN MUNICIPIUL CĂLĂRAȘI. CONTRACTUL INDIVIDUAL DE MUNCĂ VA FI PE DURATĂ DETERMINATĂ DE 1 AN DIN MOMENTUL ANGAJĂRII

Cerințe obligatorii pentru ocuparea postului: 

candidații să aibă studii superioare, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalent, în domeniul economic;

cunoștințe bune de limba engleza (scris, citit, vorbit); 

cunoștințe foarte bune de operare pe calculator; 

capacitatea de a lucra în echipă;

capacitate de sinteză;

excelente abilități de comunicare şi prezentare.

Cerințe suplimentare:

posesor permis de conducere auto şi posibilitatea deplasării în Regiune.

Dosarele de înscriere se vor depune la sediul central al ADR Sud-Muntenia din Călăraşi, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, jud. Călăraşi, până la data de 03.06.2013, ora 12.00.

Concursul se va desfăşura în data de 04.06.2013 la sediul central al ADR Sud Muntenia din Călăraşi, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, jud. Călăraşi, începând cu ora 10.00.

Informații suplimentare se pot obține la sediul ADR Sud-Muntenia str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, jud. Călăraşi, tel. 0242/331769. Persoane de contact: TACHE ANDREEA MIRELA- Director economic/e-mail: economic@adrmuntenia.ro si MATU IOANA- Sef Birou Resurse Umane/e-mail: resurseumane@adrmuntenia.ro . Cuprinsul prezentului anunț, bibliografia, precum si documentele necesare înscrierii la concurs pot fi consultate si pe site-ul ADR Sud Muntenia, la adresa www.adrmuntenia.ro (secțiunea Bibliotecă - Documente utile).


inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.