ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Marti, 17 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Joi, 18 Octombrie 2012
ADR Sud Muntenia, premiată la Topul firmelor Călăraşi 2012

În data de 18 octombrie, directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Muşat, a participat la manifestarea prilejuită de decernarea premiilor în cadrul TOPULUI FIRMELOR din judeţul Călăraşi – ediţia 2012. Evenimentul a fost organizat de Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură Călăraşi şi s-a desfăşurat în municipiul Călăraşi. La festivitate au participat reprezentanţi ai administraţiei publice locale, ai instituţiilor descentralizate, ai mediului de afaceri călărăşean, precum şi ai mass-mediei locale.

În Topul Excelenţei din acest an s-au remarcat următoarele firme: Avicola Dragoş-Vodă, Aqua, Catex, Confort, Gimart Import-Export, Ildu, Institutul de Cercetare Fundulea, Media Print, Prima Nova şi Remat, firme care se află de 5 ani consecutiv în acest top. Totodată, directorul ADR Sud Muntenia a primit, din partea directorului Camerei de comerţ, Marian Drăgan, o diplomă pentru buna colaborare şi aportul la sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri călărăşean. La festivitatea de premiere, directorul Liviu Muşat a susţinut o alocuţiune pe tema procesului de planificare pentru următoarea perioadă de programare (2014 – 2020). 

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.