ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Marti, 17 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Sambata, 23 Iunie 2012
Regiunea Sud Muntenia, promovată la Barcelona!

În data de 22 iunie, directorul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, Liviu Muşat, a participat, la Barcelona (Spania), la sesiunea de informare cu asociaţiile româneşti din Catalonia. La acest eveniment a fost invitată să participe de asemenea doamna Mihaela Nica, ataşat pe probleme de muncă din cadrul Ambasadei României la Madrid.  

Această invitaţie a directorului ADR Sud Muntenia a fost onorată ca urmare a numărului mare de solicitări primite la sediul Consulatului General al României la Barcelona din partea asociaţilor de români, care şi-au exprimat dorinţa şi interesul faţă de posibilităţile de accesare a fondurilor nerambursabile europene în vederea realizării de investiţii în regiunile de dezvoltare ale ţării noastre.

Cu acest prilej, directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Muşat, a susţinut o prezentare despre regiunea Sud Muntenia, despre oportunităţile de investiţii din zona noastră, precum şi despre posibilităţile de accesare a fondurilor europene nerambursabile. 

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.