ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Marti, 17 Octombrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Luni, 18 Aprilie 2011
Concurs pentru ocuparea unui post de Consilier in cadrul Cabinetului directorului
AGENŢIA pentru DEZVOLTARE REGIONALĂ SUD MUNTENIA ORGANIZEAZĂ  ÎN DATA DE 28.04.2011, CONCURS PENTRU OCUPAREA UNUI POST DE CONSILIER ÎN CADRUL CABINETULUI DIRECTORULUI, LA SEDIUL CENTRAL  DIN CALARASI, STR. GEN. CONSTANTIN PANTAZI, NR.7A. CONTRACTUL INDIVIDUAL DE MUNCĂ VA FI CU TIMP PARTIAL (10 ORE PE LUNĂ), PE DURATĂ DETERMINATĂ DE 1 AN.
 Cerinţe obligatorii pentru ocuparea postului:
•    Studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalent;studiile de master si/sau de doctorat reprezintă un avantaj;
•    Să fi fost ales local, în sensul Legii 215/2001 a administrației publice locale si al Legii 393/2004 privind statutul alesilor locali, cu modificările si completările ulterioare;
•    Să aibă experientă în lucrul cu institutii ale Uniunii Europene;
•    Cunoştinţe de limbi străine (scris, citit, vorbit);
•    Cunoştinţe foarte bune de operare pe calculator;
•    Capacitatea de a lucra în echipă;
•    Foarte bune abilităţi de comunicare şi prezentare.
Cerinţe suplimentare:
•     Posesor permis de conducere auto şi posibilitatea deplasării în Regiune.
Dosarele de înscriere se vor depune la sediul central al ADR Sud-Muntenia din Călărasi, str. Gen Constantin Pantazi, nr. 7A, până la data de 27 aprilie 2011, ora 12.00.
Concursul se va desfăşura la sediul central al ADR Sud-Muntenia din Călăraşi, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, jud. Călăraşi, în data de 28.04.2011, începând cu ora 10.00.
Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul ADR Sud-Muntenia, str.Gen. Constantin Pantazi,nr. 7A, Călăraşi, tel. 0242/331769. Persoane de contact:  Ioana MATU- şef birou resurse umane/e-mail:resurseumane@adrmuntenia.ro. Cuprinsul prezentului anunţ, bibliografia, precum şi documentele necesare înscrierii la concurs pot fi consultate şi pe site-ul ADR Sud Muntenia, la adresa www.adrmuntenia.ro (sectiunea Biblioteca- Documente utile).

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.