ADR Sud Muntenia
Data ultimei actualizari : Vineri, 22 Septembrie 2017
Acum ne puteţi găsi si pe
Joi, 07 Septembrie 2017
Întâlnire regională de consultare cu privire la noua politică industrială
Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, împreună cu Ministerul Economiei organizează în data de 11 septembrie, la Călărași, o întâlnire de lucru regională destinată reprezentanților mediului public, privat, academic și de cercetare – dezvoltare – inovare.

Evenimentul va avea loc la sediul Agenției, începând cu ora 10:00.

Scopul organizării acestei dezbateri la nivel regional este de a analiza obiectivele noului document de politică industrială, elaborat în cadrul proiectului SIPOCA 7 „Dezvoltarea capacității instituționale a Ministerului Economiei”, cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă.

Procesul de elaborare a acestui document necesită o amplă consultare la nivel regional și național a tuturor actorilor implicați: autorități de stat centrale, regionale și locale cu competențe în domeniul economic, reprezentanți ai industriei, mediului academic și ai altor organizații cu rol catalizator.

Detalii depre acest eveniment aflați de la Serviciul Dezvoltare, tel.: 0242/331.769, fax: 0242/313.167, e-mail: programe@adrmuntenia.ro, persoană de contact: d-na Lidia ILIE, expert Serviciul Dezvoltare.

inapoi la Stiri
Nota: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.